Blog
Feb 26

Απελευθερώστε τη δύναμη της καινοτομίας εκτύπωσης

Η ComPage με 20ετή παρουσία στην ελληνική αγορά ως μοναδικός συνεργάτης της Oce Gmbh με τα εκτυπωτικά συστήματα συνεχούς τροφοδοσίας (Roll to Roll), λύσεων ψηφιακής εκτύπωσης και ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων, διαθέτει στο πελατολόγιό της μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα και δημόσιους φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ComPage ανακοινώνει την διεύρυνση της συνεργασίας της με την Canon ως νέος Partner, με ρόλο διανομέα-μεταπωλητή στην ελληνική αγορά των επαγγελματικών παραγωγικών ασπρόμαυρων, έγχρωμων εκτυπωτικών συστημάτων φύλλου, μικρού και μεγάλου τιράζ, καθώς και εκτυπωτών μεγάλης διάστασης για εμπορική χρήση της Canon Production Printing.

Για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας after sales τεχνικών υπηρεσιών στα ανωτέρω προϊόντα που εντάσσονται πλέον στην γκάμα της, η ComPage έχει λάβει τεχνική πιστοποίηση από την Canon.

Η ComPage διαθέτει εξειδίκευση στην παροχή των εκτυπωτικών Λύσεων και εφαρμογών, δίνει έμφαση στην εξασφάλιση σταθερού επιπέδου ποιότητας στις υπηρεσίες που προσφέρει και σε συνδυασμό με τα εκτυπωτικά συστήματα Canon Production Printing που διακρίνονται για την αξιοπιστία και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες τους, έχει ως στόχο την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες Γραφικών Τεχνών και ενδοεταιρικών εκτυπωτικών Printrooms και εκτυπώσεων μεταβλητών δεδομένων ιδιωτικών και δημοσίων φορέων.

*Η Oce από 1/1/20 μετονομάστηκε σε Canon Production Printing και τα προϊόντα της ενοποιήθηκαν με το εμπορικό σήμα της Canon