PReS Suite

Ισχυρή και αξιόπιστη

Ακόμα κι αν δεν είστε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχετε περίπλοκες ανάγκες εκτύπωσης, έτσι δεν είναι; Το PReS είναι ένα κορυφαίο εργαλείο λογισμικού VDP για το σχεδιασμό και τη δημοσίευση εξατομικευμένων εγγράφων τόσο για συναλλαγές όσο και για εφαρμογές άμεσου μάρκετινγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στην Objective Lune

Κατηγορία:

VDP

Ένα σύνολο εργαλείων λογισμικού

Το PReS Suite είναι ένα σύνολο εργαλείων λογισμικού για το σχεδιασμό και τη δημοσίευση εξατομικευμένων εγγράφων τόσο για συναλλαγές όσο και για εφαρμογές άμεσου μάρκετινγκ.

Το PReS Suite μπορεί στη συνέχεια να μορφοποιήσει το έγγραφο για εκτύπωση σε οποιονδήποτε εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας και για ηλεκτρονική διανομή.

Μια μοναδική προσέγγιση

Το PReS σχεδιάστηκε εξ αρχής για να περιγράψει τα καθήκοντα εκτύπωσης και αυτοματοποίησης της διαδικασίας που είναι απαραίτητα για την επιτυχή εγκατάσταση παραγωγής VDP. Τα παραγόμενα από PReS έγγραφα μπορούν να περιλαμβάνουν μεταβλητό κείμενο, εικόνες, γραφικά, γραμμικούς κώδικες και δεδομένα συγχώνευσης.

Έγγραφα εξόδου

Με το PReS Suite μπορείτε να δημοσιεύσετε το έγγραφό σας ως τυπωμένες σελίδες ή / και ως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιστοσελίδες, έγγραφα PDF, μηνύματα SMS, αρχεία XML και φαξ. Χαρακτηριστικά έγγραφα είναι οι δυναμικές δηλώσεις χρέωσης, τα έγγραφα διαπραγμάτευσης και διαβίβασης, οι εταιρικές αναφορές, το διαφημιστικό ταχυδρομείο, τα προσαρμοσμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια, οι επιστολές μάρκετινγκ one-to-one κ.λπ.

Designer

PReS Designer

Το PReS Designer είναι μια διαδραστική διασύνδεση WYSIWYG για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των περισσότερων εργασιών Direct Marketing και Transaction. Έχει μια απλή, φιλική γραφική διεπαφή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε πολύ εξατομικευμένα έγγραφα γρήγορα και εύκολα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Σύνθεση κειμένου με μικτά και πολλαπλά έγγραφα γλώσσας.
 • Επιλογή δεδομένων μεταβλητού κειμένου και γραφικών με βάση δεδομένα.
 • Χρήση πολλαπλών πηγών δεδομένων, όπως πληροφορίες συναλλαγών και μάρκετινγκ.
 • Ενσωματωμένες δυνατότητες προετοιμασίας, διαλογής και καθαρισμού δεδομένων.
 • Αυτόματη βελτιστοποίηση εξόδου για την οδήγηση εκτυπωτών σε ονομαστικές ταχύτητες.

Finish

+PReS Finish

Το εργαλείο αυτό είναι ένα σύστημα διαχείρισης αλληλογραφίας που επιτρέπει την κεντρική συλλογή εργασιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε ηλεκτρονική μορφή, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της εκτύπωσης και της παραγωγής εξερχόμενης αλληλογραφίας που ξεκινάει από οπουδήποτε στην επιχείρηση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κεντρική παραγωγή και βελτιστοποίηση αλληλογραφίας επιχειρήσεων.
 • Αυτοματοποιημένη συνάθροιση και διαλογή βασισμένη σε ρυθμιζόμενα κατώτατα όρια και παραμέτρους εργασίας, όπως απαιτήσεις επιστολόχαρτου, χαρτιού ή τελειώματος.

Automate

+PReS Automate

Αυτό το εργαλείο είναι ένα σύστημα διαχείρισης ροής εργασιών προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μεγάλων χώρων εγγράφων. Παρέχει ένα πλαίσιο για την αυτοματοποίηση και τον έλεγχο των διαφόρων διαδικασιών που ένα έγγραφο χρειάζεται να περάσει από την παραλαβή των δεδομένων έως την περιπλάνηση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ομοιογενής ενοποίηση με συστήματα τρίτου μέρους (CRM, Λογιστική κ.λπ.)
 • Μειώστε το κόστος παραγωγής μέσω αυτοματοποιημένης μεταφοράς πληροφοριών.

Enhance

+PReS Enhance

Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να ανασχεδιάσει έγγραφα χωρίς τροποποίηση ή αντικατάσταση υπαρχουσών εφαρμογών. Επιτρέπει τη βελτίωση και την επαναχρησιμοποίηση ροών εγγράφων από οποιαδήποτε εφαρμογή, με αποτέλεσμα την ταχύτερη στιγμή στην αγορά και τη μείωση του κόστους, παρέχοντας παράλληλα μεγάλη ευελιξία όταν πρόκειται για την παράδοση, τη διανομή και την αρχειοθέτηση εγγράφων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μετατρέψτε τόσο τις μορφές εισόδου όσο και εξόδου για να προσαρμόσετε το κανάλι διανομής.
 • Εκτύπωση βελτιστοποίησης παραγωγής οποιασδήποτε εξόδου εγγράφων.

Compare

+PReS Compare

Αυτό το εργαλείο είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα που συγκρίνει την έξοδο από διαφορετικές εκδόσεις PReS, PReS Designer ή PReS scripts. Υποδεικνύοντας πού διαφέρει η έξοδος, σας παρέχει την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε όταν πραγματοποιείτε αναβαθμίσεις και ενημέρωση των υπαρχόντων συστημάτων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστηρίζει τα αρχεία AFPDS, PCL, IJPDS, PostScript®, PDF, EPS, PNG, TIF και JPG.
 • Καθορίζει τα αρχεία αναφοράς και τα υποψήφια για σύγκριση.
 • Επισημαίνει τις διαφορές στις σελίδες εγγράφων.
 • Συγκρίνει την έξοδο σε διάφορα PDL.

NewLeaf

Software for 1-to-1 communications

Το Newlfeaf σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εξατομικευμένα, δυναμικά έγγραφα για κάθε πελάτη στη βάση δεδομένων σας. Επιτρέπει στο δημιουργικό σας προσωπικό να δημιουργήσει επαγγελματικά έγγραφα μάρκετινγκ που αναζητούν χρησιμοποιώντας ένα απλό, οπτικά διαδραστικό εργαλείο. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πώς το σχέδιο επικοινωνίας σας θα ερμηνευθεί από το τμήμα πληροφορικής.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δημιουργήστε έγγραφα μάρκετινγκ επαγγελματικής εμφάνισης, με πολύπλοκη λογική υπό όρους, χρησιμοποιώντας βασικές δεξιότητες των Windows
 • Τοποθετήστε ελεύθερα το κείμενο, τα γραφικά, τους πίνακες και τους γραμμωτούς κώδικες οπουδήποτε στο έγγραφο και περιστρέψτε τα.
 • Εισαγωγή και μέγεθος και αριθμός γραφικών.
 • Δημιουργία πινάκων που περιέχουν δυναμικά κελιά.
 • Χρησιμοποιήστε τη δυναμική σύνθεση εγγράφων για να δημιουργήσετε πραγματικές επικοινωνίες κοινού.
EnglishGermanGreek